bergsjokamp.blogg.se

vi som tränar i bergsjö kampsportscenter - BKC - är vänner även utanför lokalen

saker som händer

Publicerad 2013-06-12 15:45:27 i Allmänt

 
 
 
då micke fått jobb, lina och timmy varit sjuka och ida och anders varit busy så har jon tränat på för oss allihop - ska bli kul till hösten att se matchkarriären dra igång för honom, han imponerar varje pass oavsett vad vi kör - go jon!
 
det märks att sommaren är här när det är svårt att få ihop intresset för träningarna, vi väntar fortfarande på kommunens bidrag för att kunna köpa den utrustning (främst säckar!) vi behöver för att lättare kunna locka nya medlemmar och därigenom kunna finansiera vidare satsningar, för tillfället kör vi på i lokalen med pass var och varannan dag inriktad på boxningsteknik, sparring och fys - när vi kommit över den utrustning vi har på gång kommer vi att ha mer att erbjuda och kunna marknadsföra oss ytterligare. det känns segt att vänta men när hösten är här hoppas vi att de flesta bitar fallit på plats - vi har ju faktiskt fått igång en fin förening med en grymt bra tränare och dessutom medlemmar som VILL gå matcher, vilket är ovanligare än man kan tro.
 
 
vi kommer att få ett stipendium på en månadshyra under sommaren för en ungdomssatsning vi har på gång - att erbjuda tonåringar ett vettigt alternativ till att se på teve...
 
är du mellan 13 och 20 år och intresserad av att börja träna - joina oss för ungdomspriset 200:- / fram till skolstart och vi lovar dig svettiga pass med soft gemenskap!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

bergsjö kampsportscenter

bergsjö kampsportscenter bedriver träning för både nybörjare och motionärer, rehabtränande och andra idrottare som vill utveckla sin fysiska förmåga - våra ledare har tillsammans över trettio års erfarenhet av kampsport inom både amatörboxning, proffsboxning, muay thai och kickboxning - vi har egna matchboxare och är ett skönt gäng av både unga, äldre, tjejer, killar, herrar och damer av blandade etniciteter som tränar tillsammans med gemenskap som ledord - känn dig välkommen du med! för information ring eller sms:a micke på 070 593 0260 eller lina på 073 83 299 71, du kan även skriva en kommentar här på bloggen om du känner för det, på facebook finns vi som Bergsjö Kampsportscenter

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela