bergsjokamp.blogg.se

vi som tränar i bergsjö kampsportscenter - BKC - är vänner även utanför lokalen

höstterminen 2013

Publicerad 2013-09-27 08:29:00 i Allmänt

 
 
träningstiderna för höstterminen är:
 
tisdagar: 17 - 18
 
torsdagar: 17 - 18
 
fredagar: 17 - 19
 
lördagar: 14 - 16
 
söndagar: 14 - 16
 
vi tränar i bergsjöskolans gympasal och det är bra om man dyker upp i tid eftersom att passen inte är särskilt långa och vi vill hinna med så mycket som möjligt varje pass.
 
bra att ha med är träningskläder (vilka som helst), gympaskor och vattenflaska.
 
träningarna är öppna för alla, det vill säga både för nybörjare och motionärer som aldrig någonsin tränat kampsport tidigare men som kanske känner en dragning efter träningsformen som sägs vara en av dom allra bästa som finns för att träna hela kroppen och som dessutom inte alls är lika dyrt som att köpa gymkort... men träningarna är även öppna för människor som önskar satsa på sporten och så småningom bli matchboxare eller som kanske redan är - våra tränare har över trettio års erfarenhet av sporten och brinner för både motionärer och elit.
 
för information ring micke - 070 5930260 eller kolla här samt på vår sida på facebook: Bergsjö Kampsportscenter
 
 
 

Om

Min profilbild

bergsjö kampsportscenter

bergsjö kampsportscenter bedriver träning för både nybörjare och motionärer, rehabtränande och andra idrottare som vill utveckla sin fysiska förmåga - våra ledare har tillsammans över trettio års erfarenhet av kampsport inom både amatörboxning, proffsboxning, muay thai och kickboxning - vi har egna matchboxare och är ett skönt gäng av både unga, äldre, tjejer, killar, herrar och damer av blandade etniciteter som tränar tillsammans med gemenskap som ledord - känn dig välkommen du med! för information ring eller sms:a micke på 070 593 0260 eller lina på 073 83 299 71, du kan även skriva en kommentar här på bloggen om du känner för det, på facebook finns vi som Bergsjö Kampsportscenter

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela