bergsjokamp.blogg.se

vi som tränar i bergsjö kampsportscenter - BKC - är vänner även utanför lokalen

fredag = vilodag

Publicerad 2013-06-07 11:06:54 i Allmänt

 
 
vilket härligt väder vi har, passa på att njuta av att vara ute för till hösten blir det många pass inomhus... igår kväll tränade fyra tappra grabbar teknik, sparring och fys under coach mikeys vakande ögon och kvaliteten på vår matchgrupp är otroligt lovande - ge oss bara över sommaren och alla bitar kommer att falla på plats inför höstens boxningsgalor. vi tränar, vi umgås och vi drömmer - medan lokalen blir mer och mer kampsportsduglig, snart har vi säckarna och medicinbollarna kommunen bidragit med pengar till på plats och även träningsutrustningen Lindhs Bageri så vänligt låter oss låna, tillsammans kommer vi i föreningen också att svetsa ihop en ställning för chins samt dips, allt för att kunna erbjuda så funktionell träning som möjligt på klubben.
 
imorgon kommer vi att träna under dagen, återkommer med tid om en stund då träningarna nu under sommaren främst placeras när de i matchgruppen kan, såklart är dock alla som vill välkomna att haka på (självklart i eget tempo och under egna förutsättningar) - ät, vila och njut idag - träna, mys och utveckla din förmåga imorgon!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

bergsjö kampsportscenter

bergsjö kampsportscenter bedriver träning för både nybörjare och motionärer, rehabtränande och andra idrottare som vill utveckla sin fysiska förmåga - våra ledare har tillsammans över trettio års erfarenhet av kampsport inom både amatörboxning, proffsboxning, muay thai och kickboxning - vi har egna matchboxare och är ett skönt gäng av både unga, äldre, tjejer, killar, herrar och damer av blandade etniciteter som tränar tillsammans med gemenskap som ledord - känn dig välkommen du med! för information ring eller sms:a micke på 070 593 0260 eller lina på 073 83 299 71, du kan även skriva en kommentar här på bloggen om du känner för det, på facebook finns vi som Bergsjö Kampsportscenter

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela