bergsjokamp.blogg.se

vi som tränar i bergsjö kampsportscenter - BKC - är vänner även utanför lokalen

ikväll startar höstsäsongen

Publicerad 2013-08-15 08:37:01 i Allmänt

 
 
yo yo yo bkc - eller "word, mannen" som hasse skulle ha sagt - ikväll börjar träningen igen! vi kommer att starta med att träna torsdagar klockan fem, ett pass i veckan med möjlighet till fler om man är intresserad. vi tränar i vade hos micke och mig (lina) och efteråt bjuds det på kaffe om någon är sugen på det. eller vatten!
 
kör mot långnäset och sväng höger vid näst sista huset, alltså precis innan det stora röda som är på höger sida men känns som att det vägens slutstation och kör typ 200 meter tills du kommer högst upp i hörnet (hela området är som en rektangel i förhållande till "stora vägen" och vi bor i nordvästra hörnet, längst in), där svänger du vänster på den lilla vägen efter det vita putshuset men innan alla soptunnorna, det går inte att missa. följ den vägen 100 meter och du är framme. vi bor i ett rött torpaktigt hus uppe på höjden med vita knutar och säcken på altanen syns nästan från långnäset.
 
alla är välkomna, helst nya, såna som aldrig tränat kampsport eller nån sport alls tidigare men alla andra också såklart som är intresserade, nu kan man ju komma bara för att bli bjuden på en fika och se andra träna, fett med wow och sjukt najs - våga komma, se det som en trevlig stund och märk att du trivs med gänget, allt handlar inte bara om att bli dödstrött och skitsvett, man får träna lugnt också, eller bara titta på.
 
ikväll klockan 17:00 - 18:15 ungefär tränar vi - kom du också
 
hittar du inte till långnäset eller inte ens till bergsjö så ring micke på 070 593 0260 eller dra iväg ett sms, jag nås på 073 83 299 71 men jag svarar bara på meddelanden... var inte blyg utan hör av dig
 
mvh lina
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

bergsjö kampsportscenter

bergsjö kampsportscenter bedriver träning för både nybörjare och motionärer, rehabtränande och andra idrottare som vill utveckla sin fysiska förmåga - våra ledare har tillsammans över trettio års erfarenhet av kampsport inom både amatörboxning, proffsboxning, muay thai och kickboxning - vi har egna matchboxare och är ett skönt gäng av både unga, äldre, tjejer, killar, herrar och damer av blandade etniciteter som tränar tillsammans med gemenskap som ledord - känn dig välkommen du med! för information ring eller sms:a micke på 070 593 0260 eller lina på 073 83 299 71, du kan även skriva en kommentar här på bloggen om du känner för det, på facebook finns vi som Bergsjö Kampsportscenter

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela