bergsjokamp.blogg.se

vi som tränar i bergsjö kampsportscenter - BKC - är vänner även utanför lokalen

lina pockar uppmärksamhet

Publicerad 2013-07-29 14:07:41 i Allmänt

 
 
yo! visst är det sommar men ändå - man kan ju röra på sig oavsett årstid... jag tränar på utomhus efter att ha legat lågt en månad sisådär och är sugen på att få någon att träna med, det kvittar hur du tränat tidigare eller inte tränat alls.
 
hör av dig så kan vi träna, behövs ju inte mer än en tom platt yta för att träna kampsport och det finns överallt här i bygden :P
 
 
smsa mig på 073 8329971 om du är intresserad av att så bara ha någon att powerwalka med, men ring inte för jag svarar aldrig, haha - peace!
 
 
 

juli - augusti

Publicerad 2013-07-02 12:25:15 i Allmänt

 
 
vi har inte längre kvar lokalen eftersom att vi ännu inte fått in pengarna från kommunen så nu under sommaren ligger kampsportsträningen på is och istället inväntar vi hösten med förtjusning över att återigen ha möjligheten att träna i gympasalen, vi hoppas på att få samma tider som i våras och kunna träna minst sex pass i veckan. i väntan på pengarna att köpa utrustning för satsar våra medlemmar på att köra egen fysträning i så god utsträckning som möjligt med backintervaller som stående inslag, vill man bli grym får man inte glömma att springa backe!
 
är någon sugen på att träna med bossen micke skällandes över att man springer för sakta är det bara att ta kontakt med honom på telefonnummer 070 5930260, han arbetar om dagarna men ställer gärna upp när han har tid och armhävningarna får man på köpet.

till hösten siktar vi på att ställa upp i falken cup i gävle i slutet av september om ingen annan tävling anordnas tidigare för då åker vi dit med, hösten 2013 ska komma att bli matchernas höst för vi har kompetenta utövare redo att fightas för ära och berömmelse trots att vi nu befinner oss i avsaknad av egen träningslokal.

idrotten är vår kärna och så länge vi kämpar på med att träna regelbundet kommer vi att lyckas oavsett var vi tränar och gympasalen duger fint så länge vi lyssnar på våra tränare och tar i vad vi har på passen -

 
 

Om

Min profilbild

bergsjö kampsportscenter

bergsjö kampsportscenter bedriver träning för både nybörjare och motionärer, rehabtränande och andra idrottare som vill utveckla sin fysiska förmåga - våra ledare har tillsammans över trettio års erfarenhet av kampsport inom både amatörboxning, proffsboxning, muay thai och kickboxning - vi har egna matchboxare och är ett skönt gäng av både unga, äldre, tjejer, killar, herrar och damer av blandade etniciteter som tränar tillsammans med gemenskap som ledord - känn dig välkommen du med! för information ring eller sms:a micke på 070 593 0260 eller lina på 073 83 299 71, du kan även skriva en kommentar här på bloggen om du känner för det, på facebook finns vi som Bergsjö Kampsportscenter

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela